maanantai 7. tammikuuta 2013

Ensimmäinen

työpäivä on takana tänä vuonna. Aamulla kyllä väsytti, ei olisi millään jaksanut nousta ylös, edellinen yö oli aika levotonta. Mutta kun töihin sitten pääsi, niin mukava oli tavata työkavereita pitkästä aikaa ja sekös piristi kummasti :). Aamulla oli pakkasta vähän yli 10 astetta ja pimeää, mutta kuunsirppi loisti taivaalla todella kauniisti, harmitti kun ei kameraa ollut mukana. No, sitten töistä lähtiessä pimeys oli tullut jälleen, pakkanen kiristynyt ja nyt huomasin  kuinka puut olivat aivan ihanan kuuraisia, eikä sitä kameraa ollut edelleenkään. Vähän se aina harmittaa kun just silloin saisi otettua niin kauniita kuvia, mutta kyllä se luonnon kauneus rauhoittaa mieltä ja saa ajatukset lepäämään.

Alla olevat kuvat olen ottanut jo 2011 ja päiväsaikaan, mutta ei ne maisemat ole tuosta muuttuneet tämän päivän kokemukseen verrattuna. Joki on aivan työpaikan vieressä.


17 kommenttia:

 1. Mahtavat talvimaisemat <3

  VastaaPoista
 2. Miten ihastuttavaa lumen lumoa...myös noissa aikaisemmissa postauksissasi. Kaunista<3
  Mukavaa tiistai-iltaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle!
   Odotan viikonloppua, että pääsis päivällä joen rantaan kameran kanssa taas kyyköttää :), toivottavasti sää suosii. Mukavaa illanjatkoa ja huomista päivää!

   Poista
 3. Onpa upeita näkymiä ja kuvia, wau. Kiitos liittymisestäsi lukijakseni. Kirjaudun myös lukijaksesi, koska haluan nähdä lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kehuista, ne aina lämmittää mieltä. Mukava on myös seurata sinun blogiasi :).
   Sitä aina palaa tuonne joen varteen samoille kuvauspaikoille, kai siinä on muutakin kuin se kuvaaminen, tunnelma ja rauhallisuus :).

   Poista
 4. Oitis kiirehdin uteliaana vastavierailulle ;) Upeita kuvia ja monipuolisesti. Tuo avoin joki on lumoavien näkymien tyyssija. Pysyykö avoimena läpi talven?

  VastaaPoista
 5. Kiitos uteliaisuudesta ja tervetuloa sivuilleni :).
  Kyllä pysyy avoimena, siinä on pieni virtaava koski sillan alta alkaen, aivan rannan reunoista jäätyy vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin täällä Heinolassa on samanlainen läpi talven aukipysyvä joki ja kyllä sen rantapuita on tullut kuvattua :))

   Poista
 6. Hienoja kuvia huurretta henkivästä joesta. Onpa hienoa nähdä tuo joka päivä eri tilanteissa ja säissä :-)

  VastaaPoista
 7. Jahas, työt jatkuvat joulun jälkeen, sittenkö keväällä seuraavat lomapäivät?
  Jokesi on kaunis rantakoivuineen, jotka ovat nyt niin sievästi huurrutetut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo toinen työviikko alkoi, niinpä keväällä uusi 1 vko talvilomaa. Tuo joki on missä viihdyn kesäisin ja talvisinkin :).

   Poista