tiistai 1. tammikuuta 2013

Ihanaa Uutta Vuotta 2013!
Uudenvuodenpäivän vietimme kahden suloisen pikkupojan ja hauskan lapinkoiran kanssa mäenlaskussa sekä peuhaten lumessa tehden lumienkeleitä, kiipeillen puussa ja ryömien lumihangessa. Pakkasta oli vain pari astetta, joten lämmin oli toppapuvun alla, siitä huolimatta hauskaa piisasi. Mummona saa heittäytyä hassuksi, paitsi huomaa että ei olekaan niin notkea enää.  Illalla kävimme sitten lennättämässä kaksi pakettia raketteja ilmaan ja ihailimme rakettien pauketta sekä väriloistoa. Yritin ottaa kännykkäkameralla kuvia, mutta ne olivat hyvin epäselviä, tärkeintä oli kuitenkin se tunnelma.
Uudenvuoden lupauksia tuli annettua muutama (herkut vähemmälle, liikuntaa enemmän)  ja nähtäväksi jää onnistunko niissä, yritän kuitenkin :). Joka vuosi taitaa tulla luvattua nuo samat asiat, mutta vuonna 2011onnistuin noissa lupauksissani, mutta sitten  herkkujen napostelu jälleen lisääntyi .
Lähetin muuten ystäville ja sukulaisille muutaman uudenvuoden viestin illalla noin klo 21 aikoihin, mutta he olivat saaneet vasta  ne yöllä kahden aikaan. Ihmettelin kun vastauksia ei tullut illalla - ihmekös tuo. Niinpä siskoni oli herännyt viestiin ja luullut, että juhlamme olivat täydessä vauhdissa tuohon aikaan.
Eilen oli kuitenkin vauhdikas ja liikunnallinen päivä, joten tämä päivä levätään ja nautitaan elämästä.

7 kommenttia:

 1. Hyvää jatkoa vuodelle 2013...!
  Eko

  VastaaPoista
 2. Ulkona lumessa peuhaaminen on kyllä hauskaa, niin lapsien kuin koirienkin kanssa! Ollaankin juuri lähdössä koiran kanssa pihalle, tosin nyt tuolla sataa vettä.. höh!
  Ihanaa uutta vuotta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt voi tehdä lumiukkoja :).
   Kävin just äsken tyttäreni hakemassa juna-asemalta ja olipa hyvä, että laitoin kumpparit. Täällä Itä-Suomessa sataa myös vettä.
   Ihania reseptejä ja ruokakuvia sinun blogissasi, juuri noiden kuvien vuoksi kiinnostus herää tehdä niitä itsekin.
   Innolla odottaen vuoden 2013 vinkkejä!

   Poista
 3. Vettä se on satanut etelässä enempi ja vähempi jo kaksi päivää. Tiet niin liukkaat, että pystyssä ei meinaa pysyä.

  VastaaPoista
 4. Antoisaa alkanutta vuotta.
  Nuo uuden vuoden lupaukset olen jättänyt tekemättä. Tottakai aina olisi muutoksen varaa, mutta entisillä metkuilla meinaan tämänkin vuoden kahlata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa uutta vuotta sinullekin ja tervetuloa blogiini!

   Poista