lauantai 26. tammikuuta 2013

Viikko

pyörähti työnmerkeissä äkkiä ja nyt saa nautiskella viikonlopusta leväten sekä ulkoillen. Tänään päivällä tulikin käytyä ulkona, kun pakkastakin oli vain 5 astetta, tuuli tuiversi hiukan ja lisäsi kylmän tuntua. Sitä tuli otettua samalla kuviakin :). Pitkästä aikaa kävin lähikunnan kotiseutukeskuksessa ja upealta paikka näytti näin talvella, yleensä siis kesällä on tullut siellä käytyä. Sitten sisko soitti, että olisi tarjolla kaalilaatikkoa, joten sattuipa sopivaan saumaan, kun mahassa jo nälkä kurni, en siis voinut vastustaa kutsua. Tässäpä nyt kotona tyytyväisenä kuvasaldoa tutkiskelen ja vieläkin tuntuu posket kuumottavan raikkaasta ulkoilmasta. Aurinkoa ei kuvissä näy ja välillä taivaanrannassa tummat pilvet uhkasi kuin tuoden lumisateen.

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille :)!

  


14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) - mukavaa lauantain jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ronja :), sinulle myös mukavaa lauantain jatkoa!

   Poista
 2. Siis aivan mahtavat kuvat. Tuollainen kuvauskohde jää usein talvella kuvaamatta, vaikka se on todella upea ja kuvauksellinen. Hienoa, että ikuistit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiitsa :),ihanan näköistä oli sisälläkin kun kurkistin ikkunasta. Tuo ympäristökin olisi kaunis paikka asua, ja niinpä siihen viereen oli aloitettu rakentaa omakotitaloja, minusta turhan lähelle.

   Poista
 3. Voi ihmettä, talo on aivan kuin lapsuuskotini:)
  Hienoja kuvia!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Maalaiskulttuuria ja -maisemaa...
  Ei sitä enään paremmin voisi kuvailla...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on pihapiiri kaivoineen ja tuulimyllyineen, tuo kivinavetta on aivan ihana :), kesällä siellä on paljon juhlia.

   Poista
 5. Kauniisti talvi koristaa maalaismaisemaa ja rakennuksia.
  Upeita kuvia! Tuo pieni kaari-ikkunakin...aivan ihana.
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista oli katsella ja kuvailla, otin monta kuvaa juuri noista navetan ikkunoista :). Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Luonnonrauhaa ja kauneutta!
  Kauniisti kuvattu!

  VastaaPoista
 7. Tuo idyllisyys. Talvi tuo oman säväyksen : )

  VastaaPoista