keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Onpa ihanaa

huomata miten moni on löytänyt jo sivuni :). Ajattelin aluksi, että se vie kauan ennenkuin joku vilkaisee tai edes löytää sivuni. Niin monesta asiasta voi tulla tosi iloiselle mielelle ja teidän ansiosta innostun kirjoittamaan sekä laitamaan kuvia enemmän.
Eilen illalla vielä ajattelin, että heti aamusta  kone auki ja bloggaamaan. Kun aamulla aikaisin mies lähti töihin ja lapsoseni työharjoitteluun niin nukahdin uudestaan ja heräsin puolen päivän aikaan. Olisikohan eilisellä blogi-päivällä ollut vaikutusta.  Meinasin lähteä ulos kuvaamaan maisemia, mutta aika synkältä näytti ilma, niinpä makrokuvailin pitkästä aikaa ja muokkasin niistä muutamia kollaaseja. Onneksi kevättä kohti mennään ja valoisuus lisääntyy, samalla itselläni lisääntyy kuvaamisvimma.

Tässä kokonaisuudessaan aamun kuvausmateriaaliTykkään vanhoista esineistä ja kun löysin nuo vanhat sakset mökiltä, niin pakko oli ottaa ne koristeeksi kotiin. Muistan nuo sakset lapsuuden kodistani.Tähtianis, kardemumman siemeniä ja sitruunamelissaa

Astiat on kirpparilöytöjä


Ikkunasta kuvattua

12 kommenttia:

 1. Makroilu on niin kivaa ! Ostin hiljattain ensimmäisen oikean makro-objektiivin ja nyt odottelen kuumeisesti, että koittaisi kesä ja kärpäset :)

  Kivaa loppuviikkoa sinne !

  VastaaPoista
 2. Viime kesänä otin paljon makrokuvia juuri hyönteisistä ja kukkasista, kukat olivat aivan ihania kun taas moni outo hyönteinen yllätti kun kuvan kautta erottui pelottavan tuijottavat silmät :)
  Samoin mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen, bloggailusta tekeen parhaan just ne lukijat ja se, että saa lukea seurata ja puhuu omia juttuja toisten bloggaajien kanssa! :--)

  Tosi kivoja kuvakollaaseja!

  VastaaPoista
 4. Hei,
  olit käynyt luonani ja
  nyt minäkin löysin uuden blogin.
  Kauniita lähikuvia ja mukavan väristä täällä.
  Innostunutta jatkoa.
  Bloggaus on kivaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !
   Tykkään itsekin tästä värimaailmasta, mutta hetken mietin että olisko pitänyt tehdä vaaleampi sivusto. Sinun sivuilla kuvat näyttävät niin kauniilta ja selkeiltä vaaleaa taustaa vastaa ja ne on kivan pirteät.

   Poista
 5. Kiva uusi blogituttavuus! :) Verkostoitumalla, kommentoimalla monille ja liittymällä lukijaksi saa myös itselleen uusia kävijöitä. :)

  Todella kaunis tuo sinun otsikkokuvasi - niin herkkä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Otsikkokuva on otettu pari kesää sitten, aamukasteen aikana heinikosta ja rajasin kuvasta pienen kohdan, yllätyin itsekin miten selkeä ja mielestäni myös herkkä kuva tuli :)

   Poista
 6. Ihania kuvia, täällä myös ollaan vanhan ystäviä, ihan todella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuntuu, että myös iän myötä on alkanut arvostaa ja säilyttää vanhoja esineitä ja asioita, eikä pelkästään komerossa vaan hyödyntää mm. sisustamisessa

   Poista